یک کارشناس تغذیه در یزد توصیه کرد: براي کاهش اثرات مضر غذاهاي آماده، از ميوه ها و سبزي هاي سالم و تازه در کنار غذا استفاده شود.


علیرضا ابوالفضلی ضمن اشاره به افزایش مصرف فست فود ها در جامعه توصیه کرد: افراد در صورت تمايل زياد به مصرف غذا هاي آماده و براي کاهش مصرف اين مواد، تعداد دفعات مصرف را در طول زمان کاهش دهند و تا حد امکان مواد غذايي را در شرايط مناسب از نظر نگهداري، نوع روغن مصرفي و با استفاده از مواد اوليه تازه و سالم در منزل تهيه کنند.


وی ادامه داد: براي کاهش اثرات مضر غذاهاي آماده، از ميوه ها و سبزي هاي سالم و تازه در کنار غذا استفاده شود.


ابوالفضلی یادآورشد: مصرف مقادير مناسب اين مواد مي تواند ويتامين هاي لازم را براي بدن تامين نموده و اثرات مضر مواد سرطان زايي که با مصرف زياد غذاهاي آماده وارد بدن شده و در بدن انباشته مي شود را خنثي کند.


 این کارشناس تغذیه توصیه اکید کرد: مصرف غذاهاي شور و چرب مانند: پنير پيتزا، چيپس، ترشي جات، خيارشور، انواع سس (کچاب، مايونز و ...) و سيب زميني سرخ کرده که معمولا"به همراه غذا هاي آماده مصرف مي شوند را کاهش دهيد.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا